دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷
ماجرای سیلی زدن یک نماینده مجلس به صورت سرباز پلیس راهور همچون شوکی به جامعه ایران بود. از همین رو رسانه‌ها در تحلیل این موضوع به زوایای مختلفی اشاره کردند.
به گزارش آوای خزر، ایران نوشت: از جمله  این موضوع که هضم کردن آن برای بسیاری سخت بود، اینکه چگونه یک قانونگذار کشور، سرباز وظیفه‌ای را در حین انجام وظایف خود که در حکم اجرای همان قانون مصوب مجلس بوده مورد ضرب و شتم قرار داده است؟ و اینکه آقای عنابستانی با چه اعتماد به‌نفسی به خود اجازه داده بدون داشتن مجوز وارد خط ویژه شود و در حقیقت بی‌قانونی کند؟
با این حال به نظر می‌رسد عذر بدتر از گناه، اصرار این نماینده مجلس به انکار روایت‌های متعدد از اصل ماجراست. جایی که او در چند گفت‌وگو سیلی زدن به صورت سرباز را انکار کرده است. در حالی که روز گذشته پلیس اعلام کرده مدارک و اسناد تأییدکننده انجام این اقدام ناپسند از سوی نماینده مجلس را به دستگاه قضایی ارسال کرده است.
حال در شرایطی که انتظار می‌رفت این نماینده از مردم و سرباز پلیس راهور به عنوان حداقل کار ممکن عذرخواهی کند، از این اقدام سر باز زده و مدعی است که کار به سیلی زدن نکشیده است. اما اگر این ادعا هم در نهایت اثبات شود، باز ورود غیرقانونی یک قانونگذار به مسیر ممنوعه هم اقدامی نیست که بتوان از انجام آن و تبعات آن در قبح‌زدایی از رعایت قانون چشم پوشید. آقای عنابستانی، شهامت یک نماینده یا مسئول صرفاً در متورم کردن رگ گردن و فریاد بر سر رقیبان و منتقدان نیست، عذرخواهی و اعتراف به اشتباه هم نوعی شهامت است.
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: